Kärlek

4 saker som är helt normala för kvinnor MEN som går männen på nerverna

av nuntium
25 mars, 2018
Annons

Jag och min partner började diskutera vad som irriterar oss med varandra eller i det motsatta könet, i allmänhet.

Det som följde därefter var en lista över de mest slumpmässiga sakerna som vi inte ens insett att vi gjorde på daglig basis som irriterar den andra.
Kolla upp dessa och gör den här lilla träningen med din partner också. Det kommer säkert att ge dig både ett ögonblick av skratt tillsammans.

Annons

1. När kvinnor pratar om PMS

I inget land i världen hittar du en man som är bekväm att prata om en kvinnas menstruationscykel, såvida han inte är en läkare.

A) Hela konceptet av det är mycket främmande för dem. De har ingen aning om vad som händer och var exakt. Jag skulle säga att det är rädslan för det okända.

B) Humörsvängningarna, så snart de inser att deras partner har PMS, är varje steg de tar från det ögonblicket väl sökt och väl genomtänkt för att om de inte gör det kommer vrede av alla de hormoner som flyter i sin partners kropp att släppa lös sin vrede på honom.

C) Så mycket som de förnekar, är män mycket känsliga för denna kvinnans situation. De vet verkligen inte varför deras partner måste gå igenom så mycket smärta. Utan bekymmer börjar de att föreslå lösningar som ofta visar sig vara de mest slumpmässiga lösningarna som inte har någon mening för kvinnor.

I slutet av det känns de som dårar och har nu en upprörd partner.

Så försök att inte diskutera det här naturliga kvinnans fenomen framför dem.

2. När kvinnor gråter offentligt

Jag menar inte att gråt är dåligt men överflöd av någonting kan börja irritera någon.

Kvinnor är mer känsliga och uttrycker sig ofta genom att gråta. Oavsett om det vinner eller förlorar, lycka eller sorg kvinnor bara låter sina känslor komma ut.

Nu varför är det så irriterande för män? Jo, män eller din partner brukar inte gråta mycket och när han gör det skulle han knappt göra det framför dig. När det gäller kvinnor, har de inget emot att låta sina känslor komma ut. Detta leder mannen i en besvärlig situation där han automatiskt har ansvaret för att trösta dig och att även kämpa.

För mycket av allt och din partner kommer bli van vid det.

Spara tårarna. Så när du låter dina känslor ut blir han inte irriterad faktiskt vet att något är fel och han måste vara där för dig.

3. När kvinnor organiserar sin partners arbete

Kvinnor ordnar allt. Från kökslådor till strumplådan gillar de det på ett sätt som bara är meningsfullt för dem.

Till exempel: kvinnor kan organisera sin sock låda enligt färgen.

Det ger fullständig mening till en kvinna och har noll logik till män. Män vill bara att saker ska vara ”där” när de letar efter det. Det är allt.
Så, plötsligt när du organiserar ditt bord eller ett personligt utrymme organiserar dem om helt.

Nästa gång du gör det, stå honom där. På det sättet kan du helt enkelt fråga och berätta vad som händer!

4. När kvinnorna lyssnar på sin bästa väns rådgivning än dem själv

Så mycket som jag vill förmedla detta, är det här en ganska stor grej i relationer.
Kvinnor är alltid nära ett gäng tjejer.

Vi vet alla att kvinnor delar information om deras relation och liv med sina bästa vänner, det gör jag också. Våra vänner är en stor hjälp ibland men många gånger brukar vi ofta lita på våra nära vänner lite för mycket.

En man delar inte hans förhållande problem eller detaljer med sina vänner och även om han gör det ibland så skulle han inte ta till sig råd om han inte tycker att det är rätt.

Men en kvinnor litar på våra bästa vänner lite för mycket med varje livsbeslut och det är där din partner börjar bli störd.

I klippet nedan listas mer saker som irriterar män som kvinnor gör:

Kom ihåg damer, han är i ett förhållande med dig inte hela gänget eller någon annan från gänget. Så var själv och lita på dina beslut.

Dela på Facebook

Annons