Nyheter

4-åringen kommer ut gråtandes från toan på McDonalds – då ser mamman något på hennes ben

Annons
av nuntium
17 februari, 2019
Annons

När barnen är små så växer dom väldigt fort. Att låta sina barn prova göra olika saker själv tillhör en del av barndomen och utvecklingen mot att bli äldre.

Mamma Nicole var med sin fyraåriga dotter Kaya på McDonalds när hon var tvungen att uppsöka toaletten. Hon frågade om hon fick gå själv och givetvis fick hon det.

Annons

Toaletten låg inte alls långt bort så det bör inte vara så farligt tänkte mamma Nicole, som hade uppsikt över dörren till toaletten.

Men vad hon inte visste då var det hemska som snart skulle drabba hennes fyraåriga dotter.

Nicole väntade ute i restaurangen medan Kyle gick på toaletten, men det skulle hon snart få ångra.

Kyle som tyckte hon var stor nog gick in själv på toaletten men det dröjde inte länge förrän hon kom ut därifrån gråtandes.

Kom ut två tonårstjejer från toan

Innan Kaya gick in på toaletten så kom det ut två tonårstjejer fnittrandes därifrån. Det var ingenting som Nicole reflekterade över, men när hon sedan hörde Kyles skrik insåg hon att någonting inte stod rätt till.

Tonårstjejerna som varit in på toaletten innan hade hällt superlim över hela toalettsitsen, vilket gjorde att Kayas skinn satt fast på toalettsitsen när hon klev upp därifrån, rapporterar brittiska Metro.

I en intervju så berättar Nicole att personalen på McDonalds hanterade det som hade hänt väldigt bra. Blixtsnabbt så agerade personalen och tröstade Kaya så hon blev på bättre humör.

Polisen blev kontaktade för att bli informerade om vad som hade hänt i hopp om att de skulle få tag på de två tonårstjejerna som utfört det elaka hysset.

Nu vill Nicole dela med sig av händelsen för att varna andra föräldrar. Inget barn ska behöva uppleva det som Kaya gjorde.

Se Kaya berätta om den fruktansvärda upplevelsen här:

Hjälp gärna att sprida Nicoles varning genom att klicka på dela-knappen. Ingen förtjänar att bli drabbad av detta.

Klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook