LOL

39-årig kvinna får annorlunda onanitips – 4 dagar senare får hon söka läkarvård

av nuntium
25 augusti, 2019
Annons

Ibland så sluta man aldrig att förvånas. Men när man tänker efter så kommer galenskapen som finns i denna värld fortsätta.

Varje dag så gör människor knasiga saker, är klantiga och beter sig i vissas ögon konstigt. Det är så det är och även så det kommer förbli.

Annons

Sajten worldnewsdailyreport.com har rapporterat om en väldans unik händelse som man kan fundera på ifall den stämmer eller inte. Det låter helt galet men sajten presenterar både citat och detaljer kring händelsen.

En kvinna stämmer Samsung

Kvinnan stämmer jätteföretaget Samsung som tillverkar allt från mobiltelefoner till TV-apparater. Hon vill ha 1,8 miljoner dollar, vilket motsvarar cirka 17 miljoner kronor.

Detta efter att en Samsung-telefon fastna i hennes vagina – där den satt fast i fyra dagar.

Samla Briant, 39, fick uppsöka sjukhus efter hon placerat sin mobiltelefon på det minst sagt udda stället. Men varför kan man fråga sig?

Jo, hon hade fått ett udda onanitips från en vän…

– Jag ville veta hur det kändes om jag satte på vibrationen samtidigt som mobilen var inne i mig. Mest på skoj, men snart blev allt en mardröm, berättade hon för domare Andrew Peterson, enligt sajten.

Sjukhusräkningen sägs ha landat på 1,2 miljoner dollar. Resterande belopp vill Salma nu ha för det psykologiska lidandet som hon utsattes för.

– Samsung bör absolut klandras här eftersom de inte har några varningstexter alls avseende att man inte bör placera deras produkter inuti sin kropp eller kroppsöppningar, sa 39-åringens advokat Jim McAfee.

Har inträffat förut

Det är inte första gången som något liknande händer. 2014 så blev Apple stämda av en man efter att han svalt 14 iPhones och hamnat på akuten.

Detta resulterade i att företaget började specificera på deras produkter att de inte bör svälja eller placeras inuti kroppen.

Vad tycker du? Gör kvinnan rätt som stämmer Samsung eller får hon skylla sig själv? Låt oss höra din åsikt i kommentarsfältet.

Dela på Facebook

Annons