Kärlek

3 exotiska öar – vart vill du åka med din älskling?

av nuntium
1 november, 2017
Annons

Receptet för en romantisk resa brukar innehålla sol, värme, vackra stränder, storslagen natur, fantastisk mat och spännande äventyr.

Det finns 3 mycket exotiska öar som erbjuder det och ännu mer. De heter Madagaskar, Seychellerna och Zanzibar. När du har läst mer om de här vackra platserna kommer du vilja börja spara pengar till drömresan redan nu.

Annons

Vilken ö skulle passa dig och din älskling bäst?

 

1. Zanzibar – många paradisöar

Zanzibar är egentligen en hel ögrupp som består av Unguja, Pemba, Mafia och ett flertal småöar. Zanzibar ligger ca 4 mil från Tanzanias kust ute i Indiska Oceanen.

De flesta reser till färgstarka Zanzibar för att nuta av naturen, äta god mat, snorkla och lata sig på de otroligt vackra sandstränderna. Ögruppen är ovkså känd för sina kryddodlingar

2. Madagaskar – ett bortglömt paradis

På Madagaskar i Indiska oceanen finns ett helt unikt djur- och växtliv. Det här är för dig som vill vara med om naturupplevelser utöver det vanliga.

Här finns orörda stränder, regnskogar och ovanliga djur. För den som är fascinerad av fåglar är detta rätt ställe.

3. Seychellerna – 100 öar med ljuvligt klimat

Seychellerna ligger också i Indiska Oceanen utanför Afrikas östkust. Det här paradiset består av mer än 100 öar som erbjuder ett ljuvligt klimat året om.

På Mahé, som är den största ön av Seychellerna ligger huvudstaden Victoria. Praslin är en annan populär ö att besöka med magisk natur och långa sagolika stränder.

Besök gärna den lilla ön La Dique med sina granitformationer på stränderna. Här finns också ett naturreservat många ovanliga fåglar. Vi måste också nämna korallöar som Denis och Bird Island som även de har ett unikt växt och djurliv.

Ja, det är väl bara dags att välja ut viken exotisk plats du vill att din älskling tar dig med till! Oavsett vilket så är det underbart att drömma, eller hur!

Dela på Facebook

Annons