Oj

28-åriga Abbie får en chock när hon ser det underliga meddelandet i makens kalsonger

Annons
av nuntium
4 september, 2019
Annons

I de nyinköpta kalsongerna gömde sig en märklig överraskning, och när Abbie upptäcker det kryptiska meddelandet så börjar tankarna snurra runt i huvudet.

Om man är otrogen så skriver man väl ändå inte meddelanden i sin partners underkläder, eller? När Abbie Bowman, 28, hittade ett meddelande skrivet med guldpenna i sin makes kalsonger så visste hon inte vad hon skulle tro.

Annons

Hennes första tanke var att han varit otrogen och meddelandet kom från hans älskarinna. Men efter att hon läst lite noggrannare så förstod hon att det var något märkligt med meddelandet.

På kalsongerna, som var inköpta från butikskedjan Primark, kan man läsa ordet ”ALEMAITE” tillsammans med en rad med siffror. Detta fick Abbie att försöka googla fram en förklaring.

Konfronterade maken

Efter en stunds undersökningar på webben så kom Abbie fram till att siffrorna är kopplade till en adress på andra sidan jordklotet, nämligen Bangladesh. Hon hade tidigare konfronterat sin make med vad hon trodde var en otrohetsaffär, men nu började hon fatta att kalsongerna förmodligen varit tillverkade i landet som siffrorna är kopplade till.

– Jag mailade därför Primark för att upplysa dem om händelsen, men de mailade bara tillbaks ett ”förlåt” och berättade att de skulle skicka ett kuvert som jag kunde posta, säger Abbie till Mirror.

– Är det här ett rop på hjälp från någon textilarbetare som sliter för ingen lön alls?

Butikskedjan nekar till kopplingen

Abbie fortsatte med att skämtsamt fråga Primark: ”Får jag fråga om jag ska tvätta de först så ni inte får några hemska överraskningar (som vi redan fått)?”.

– Om det är ett SOS-meddelande så är det riktigt upprörande, menar Abbie som misstänkte att meddelandet var från en av tillverkarna av plagget. Detta nekar nu Primark till:

Enligt butikskedjan så finns det ingen koppling till adressen i Bangladesh, utan det rör sig om en markering på plagget för att visa eventuella felaktigheter på produkten, berättar en talesperson för Primark för Mirror.

Annons
Dela på Facebook