Familj

18-åringen är gravid men ingen tror henne – får otrolig kritig för sina bilder

Annons
av nuntium
2 februari, 2019
Annons

Reanna Stephens är 18 år och gravid. Nu tror många människor att hon har fejkat sin graviditet eftersom vissa tycker hon ser för smal ut för att vara gravid.

Reanna har nu gått ut och pratat om de hat som hon får, om hennes livsstil och hur det var när hennes mamma var gravid.

Annons

– Även om jag är mycket mindre än henne, tror jag att en aktiv livsstil har mycket att göra med storleken på din gravidmage.

Tjejen är 18 år gammal och kommer från delstaten South Carolina som ligger i USA. De brittiska tidningarna har rapporterat om Reanna som är gravid. Reanna menar på att hon är gravid i sjätte månaden, men hon blir mobbad av andra eftersom de anser att hon är för smal för att vara gravid.

Vid ett flertal gånger har 18-åringen fått frågor från främlingar om hon verkligen är gravid eller om hon bara fejkar graviditeten. Hon får även frågor om bebisen mår bra och vissa säger att hon är anorektisk.

Inte nog med det så berättar Reanna att hon får elaka blickar av vissa. Familjen har varit ett otroligt stöd för Reanna under graviditeten. De har nämligen varit med om samma sak förut.

18-åringen berättar om hennes mammas ord

Reanna levde ett aktivt liv innan hon blev gravid. Bland annat så roade hon sig gärna med kampsport, cirkelträning och tyngdlyftning.

Sedan hon fick reda på att hon är gravid så har hon dragit ned på den fysiska aktiviteten. Att hennes gravidmage inte är större menar hon beror på att hon äter en hälsosam vegansk diet, yoga och försiktig träning.

Får stöd av familjen

Den otroliga hatstorm som Reanna fått uppleva har varit tuff. Hennes familj har visat ett enormt stöd och varit där och stöttat henne. En som har varit ett extra stort stöd är hennes mamma.

Hennes mamma har nämligen varit med om exakt samma sak själv när hon var gravid. Enligt dottern kunde man inte se på hennes mamma att hon var gravid förrän i månad sju.

– Även om jag är mycket mindre än henne, tror jag att en aktiv livsstil har mycket att göra med storleken på din gravidmage.

Reanna berättar hur allt näthat har påverkat henne. Hon säger att hon försöker hålla sig lugn eftersom hon vet att både bebisen och hon mår bra, vilket även är huvudsaken.

Hon berättar även att det är svårt att inte låta bli och jämföra med andra kvinnor som är gravida och laddar upp bilder på sociala medier. Hon har lagt märke till att hennes mage är mycket mindre än andras.

– Men jag älskar min lilla mage. Den är inte stor, men jag tycker att den är perfekt på sitt eget sätt och att det är min kropp och min mage – ingen annans, säger hon.

 

Annons
Dela på Facebook