Hemskt

13-årigen dödar sin 4-åriga syster: i fängelset avslöjas den hemska sanningen som får mamman att rysa till

av nuntium
5 oktober, 2018
Annons

Familjens liv förvandlades snabbt till en mardröm under en natt. Nu berättar mamma deras historia och tragedi för att förhindra att liknande saker händer någon annan.

Händelsen börjar natten till den 4 februari 2007.

Annons

Natten den 4 februari 2007 i Abliene i Texas, USA, hade Charity Lee lämnat sin fyraåriga dotter Ella och hennes trettonåriga bror Paris, hemma tillsammans med deras barnflicka medans hon jobbade.

När polisen kom till Charitys jobb och berättade att hennes dotter hade skadats. Mamman som drabbats av panik bad polisen ta med henne till sin dotter, men polisen förklarade att det inte gick.

Mamman var förtvivlad och upprepade att hennes dotter behövde sin mamma då hon var skadad.

Då fick hon höra det värsta tänkbara som en förälder kan höra: att hennes dotter var död.

– Det gick inte ihop, jag hade lämnat henne hemma med sin bror och en barnflicka. Och då frågade jag: ”Mår min son bra?”, berättade Charity.

Och då började mamman inse den hemska sanningen..

I klippet längre ned kan man höra samtalet som 13-åriga Paris gjorde till polisen, under samtalet berättar han om det hemska brottet som han hade gjort.

– Jag har dödat någon.

– Tror du att du har dödat någon?

– Nej, jag vet att jag har gjort det. Min syster, berättar den gråtande pojken.

På några timmar hade pojken övertygat barnflickan att hon kunde gå hem innan mamman kom hem från jobbet. När barnflickan gått gick Paris in till sin syster och utnyttjade henne sexuellt, slog henne, ströp henne och knivhögg henne 17 gånger med en kniv från köket.

Därefter ringde han sin kompis, samtalet varade i 6 minuter och sedan ringde han 112.

Under samtalet med polisen fick han instruktioner för att ge sin syster första hjälpen tills ambulansen hade kommit dit.

Paris sade till larmpersonalen att han höll på att ge sin syster hjärt-och lungräddning, vilket sedan visade sig att han inte alls hade försökt återuppliva sin lillasyster Ella.

Den förtvivlade mamman berättade för BBC:

”När jag hörde att Ella var död kände jag att jag skulle gå sönder i en biljon bitar. När jag fick reda på att Paris var mördaren var det som att någon tog alla de bitarna och slog sönder dem igen. Vid slutet av den där kvällen var jag så förstörd att jag aldrig trodde att jag skulle kunna hitta de där bitarna för att bygga upp mig själv igen.

Jag ville dö.. men jag kunde inte.. jag hade en son: Paris”.

Mamman berättar också att under de 9 månaderna som Paris var anhållen, besökte hon honom varje dag.

”Jag var helt förstörd, men det första jag kände var glädje över att se min son. Jag lyfte upp honom från stolen medan han grät, jag kramade honom, jag rörde honom överallt som för att försäkra mig om att han var där och mådde bra.

Tills att jag förstod att han inte kramade mig, han visade inga känslor.. han var bara där.

Jag tittade på honom och såg ingenting i hans ansikte, i hans ögon.. ingenting, INGENTING”.

Han satte sig och frågade mig:

– Vad ska du göra nu?

– Vad menar du?

– Du sa alltid att den enda anledningen till att du skulle kunna döda någon var om någon gjorde illa dina barn. Så, vad ska du göra nu?

Charity förstod vid det ögonblicket att hennes son inte frågade för att han var rädd för vad hon skulle göra med honom utan han frågade för att utmana henne. Och det var i det ögonblicket som hon såg något annat hos Paris. Ett mörker hon aldrig hade sett förut.

Trots det tänkte hon samma sak som första gången hon höll honom efter att han fötts: ”Jag kommer alltid att vara din mamma på det bästa sättet jag kan och jag kommer alltid att älska dig, oavsett vad som händer”.

Pojken sa att han sov bredvid sin syster nr han vaknade och såg Ella förvandlad till en brinnande demon, så han försökte döda den demonen.

Efter det att Paris hade blivit gripen förvandlades han allt mer till en våldsam person.

”Jag tror att han bestämde sig för att ta av sig masken, han slutade låtsas som att den delen av honom inte existerade”, berättar Charity.

Undersökningar visar att mordet inte hade inträffat på grund av ett galet infall. Pojken hade under längre tid gjort sökningar på nätet kopplat till sättet han skulle mörda sin syster på.

Efter detta avslöjade Paris också att han hade planerat att döda sin mamma, men om han gjorde det skulle hon få lida i 15-20 minuter. Om han skulle låta henne leva skulle hon lida mycket mer.

Paris dömdes till 40 års fängelse.

Charity har ett förflutet med droger som antagligen påverkat hennes son. Men hon är övertygad om att de som hände hennes son är genetiskt, för att reagerar inte så starkt för att de haft föräldrar med drogproblem och som varit i andra situationer.

”Det är en psykopat, utan tvekan”, säger mamman.

”De mest anmärkningsvärda komponenterna är hans totala likgiltighet kring samhällets normer, bristen på ånger, extremt ytliga känslor, tillsammans med narcissism, vilket gör honom till en mycket obehaglig person många gånger”.

Att acceptera detta gav henne någon form av ro, men hon kan samtidigt inte göra att hennes känslor för sin son försvinner.

”Jag har accepterat det och det ger mig lugn. Paris är ett rovdjur. Det är som att jag skulle surfa på havet och en haj skulle se mig och tänka att jag är en säl: han ska bita mig, jag kommer att få ont och mitt liv kommer aldrig att bli sig likt igen. Men jag kommer inte hata hajen hela mitt liv för att han är en haj”, tillägger hon.

 

”Jag hatar det Paris gjorde, men han är vad han är”.

Efter händelsen bestämde sig Charity för att hennes smärta inte skulle vara förgäves, så hon startade organisationen The ELLA foundation. Genom den organisationen hjälper hon människor som har fallit offer för våldsbrott och människor med psykiska sjukdomar.

Se klippet nedan:

Dela på Facebook

Annons