11 män som du inte visste fanns – kolla in nummer 9. Helt otroligt!

Publicerades den 8 januari, 2018

Du har troligtvis stött på mycket i ditt liv oavsett hur gammal du är. Men när du sett bilderna på dessa 10 män så kommer du ifrågasätta din tro på vad som faktiskt är sant och inte. Det kan vara svårt att veta om man ska tro på dessa människor eller inte.

I videon kommer ni bland annat få möta Tom Staniford som har diagnostiserats med ett extremt sällsynt tillstånd som kallas MDP syndrom (påverkar bara 8 personer i världen). Hans tillstånd gör att han inte kan lagra fett under huden.

I motsats till vad du kanske tror, ​​har han höga fettnivåer i hans blod vilket fick honom att utveckla typ II-diabetes. Tom är en ivrig cyklist och är en brittisk nationell paracycling-mästare.

Rolf Buccholz har världsrekordet för flest antal piercingar. Han har hela 453 piercingar. Innan du säger att du har sett personer med fler piercingar, borde du veta att 278 av dem är i hans könsorgan. Intressant är den enda andra Rolf jag vet är hunden från mupparna.

Herr Boo Koltz började inte piercing tills han var 41 år. Han säger att hans palmtatueringar var några av de mest smärtsamma. Han nekades faktiskt inträde i Dubai för att han på grund av sitt utseende misstänktes för svart magi.

Patrick Deuel var en gång en av de tyngsta männen i världen. Med sin vikt på 486 kilo var han känd som halvton mannen. Efter en gastrisk bypassoperation förlorade han 260 kg. Vad jag aldrig förstår om dessa fall är hur människorna får mat.

Vem är den som tillhandahåller dem som 20 big macs? Det visar sig att han är gift och hans fru gjorde inköpen.

I klippet här nedan kan du se hela listan på alla 11 männen.

Se klippet här:

Glöm inte att dela detta med dina vänner på Facebook!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


13 helt bisarra fakta som du garanterat inte visste om sex

Han sätter 100 vaxstripes på hela kroppen - det som händer sen är sjukt

Parkeringsautomaten utanför sjukhuset gick sönder – då skrev p-vakten den här lappen

Din tummes vinkel avslöjar mycket om din personlighet — här är vad det betyder!