WTF

11 läskiga saker som barn har sagt till deras föräldrar som gjort dom skräckslagna

av nuntium
5 april, 2018
Annons

Barn brukar kunna ha en livlig fantasi och kunna säga de allra mest konstiga saker som man skrattar åt. Men det är inte bara roliga saker som dom lyckas kläcka ur sig. Ibland är det riktigt läskiga saker som barn har sagt till deras föräldrar – som gjort dom skräckslagna.

På det populära forumet Reddit så har olika personer delat med sig av läskiga saker som deras barn sagt. Vi kan sammanställt dessa citat i den här artikeln men vi varnar dig: Om du ska gå och lägga dig kanske du inte ska läsa denna artikel – det finns risk för mardrömmar.

Annons

1. På semestern

”Vi var på semester och min fyraåriga kusin satte sig väldigt nära mig och viskade i mitt öra: ‘Jag vill bli doktor så att jag kan se på när barn dör’”.

2. Ehm..

”Innan jag föddes här hade jag en syster va? Hon och min andra mamma är så gamla nu. De klarade sig när bilen började brinna, men det gjorde inte jag.”

3. Det låter tryggt

Min son sa till mig med mild röst och i en tröstande ton: ”Oroa dig inte mamma, DIG kommer jag aldrig mörda”.

4. Den här två-åringen verkar veta lite mer än sin pappa

När jag stoppade om min två-åring så sa han: ”Hej då pappa”. Jag sa: ”Nej, vi säger godnatt när vi ska sova”. Han hittade på mig och sa: ”Jag vet. Men den här gången är det hej då”.

5. Vad fick du den idén ifrån?

En treåring håller sin nyfödda lillebror för första gången:
”Så, ska jag kasta honom i elden?”

6. Okej, den här metoden kanske man inte ska använda.

Pappa skojar med sin sjuårige son:
”Vad är detta bästa knepet för att få en flickvän?”
Sjuåringen svarar: ”Be henne att bli tillsammans med mig annars kommer hon aldrig att få se sina föräldrar igen…”

7. Det här är bara sjukt läskigt

När min son var fyra år gammal så tittade vi på en dokumentärfilm om Titanic. I den här scenen befann de sig i pannrummet och kameran panorerade från vänster till höger. Min son pekade på TV:n och sa: ”Det där är fel. Ångpannorna var på andra sidan och jag stod där”. Han pekade på ett litet utrymme i pannrummet. ”Där stod jag. Och det är därför jag inte gillar vatten nu”.

8. Mardrömmar är aldrig kul.. allra helst när man får höra det här

”Min femåring brukade ha mardrömmar och skrika i sömnen. En natt sa jag: ’Det är okej, mamma är här!’ Hon tittade på mig i ej vaket tillstånd och skrek: ’Mamma? Men vem är det som står bakom dig?'”

9. Den där damen är tydligen en jäkel på att sjunga

”Min son sjöng medan han ritade. Jag lyssnade, men hade aldrig hört sången förut. Jag frågade var han hade lärt sig den och han svarade: Damen i mitt sovrum sjöng den för mig.”

10. En kärleksförklaring som gick käpprätt åt skogen

Min dotter sa en gång: ”Pappa, jag älskar dig så mycket att jag vill hugga av ditt huvud och bära runt på det så jag kan se ditt ansikte när jag vill”.

11. Jag hoppas verkligen inte att han står utanför fönstret

När min son var liten så klättrade han en gång upp i sängen hos oss gråtande. Jag frågade honom vad som var fel. Han sa ”den stora feta mannen med ett blodigt hål i huvudet försökte öppna fönstret”.

Se mer i klippet här nedan:

Tyckte du också att dessa saker var läskiga? Dela med dig av dom till dina vänner!

Dela på Facebook

Annons