Intressant

10 saker som män säger när de är otrogna mot sin partner – dessa signaler bör du se upp för!

av nuntium
4 december, 2018
Annons

Ibland så träffar vi fel partner och vi kommer på det alldeles för sent.

Du blir kär i personen och ni bygger upp en relation tillsammans. Din pojkvän berättar om den kärlek han har till dig och ni skapar tillsammans stora planer för framtiden.

Annons

Plötsligt går någonting väldigt fel. Du förstår inte vad som händer eftersom allt nyligen var så pass bra.

Är detta en situation som du känner igen?

Tyvärr är svaret enkelt. Din pojkvän kan börja ha tankar om att vara otrogen mot dig – eller så är han redan det. Ingen gillar att bli bedragen. Men faktum är, att när du är kär, kommer du förmodligen lita blint på varenda ord som din partner säger till dig.

Därför kan det vara bra att få läsa om alla dessa varningssignaler han sänder ut – som du bör ha koll på om du känner att relationen inte längre är densamma!

Här nedan har vi en lista över saker som män säger när de är otrogna mot sin partner. Om du känner igen dig gällande någon punkt kan det vara hög tid för att bli mer uppmärksam för att sedan vidta åtgärder.

1. Hon är bara en vän

Det är ofta som han smsar eller pratar med någon. Denna ”någon” är en annan tjej. När du frågar honom ”vem är det?” svarar han bara ”ingen” eller ”bara en vän”.

2. Rör inte min telefon

Det här är den mest övertygande orsaken till att något är fel. Han gömmer sin telefon och låter dig inte röra den. Han är rädd att du kan se textmeddelanden från den här tjejen eller ens hennes foto.

3. Han säger att du är otrogen mot honom

De flesta som bedrar sin partner kommer anklaga sina partners för otrohet. Detta verkar vara en vanlig reaktion eftersom han själv inte vill bli utsatt för det som han utsätter dig för.

4. Du är inte tillräckligt bra

När din pojkvän går bakom ryggen på dig, försöker han komma på ursäkter. Han intalar sig själv att du inte är tillräckligt bra för honom och det var därför han träffade en annan tjej.

5. Han ber dig att inte tvätta hans tvätt

Enda anledningen till detta är för att han inte vill att du ska se fläckar eller känna någon parfymlukt från någon annan. Låter kanske långsökt men så kan det faktiskt vara.

6. Jag måste jobba över

Han jobbar oerhört mycket, men det är inte av den anledningen som han kommer hem sent. Det är för att han träffar en annan tjej.

När de har blivit påkomna kommer de säga allt du vill höra för att du inte ska lämna honom, men det gäller att inte falla tillbaka in i den trasiga relationen!

7. Jag älskar dig fortfarande och vill vara med dig

Han sa detta även till en annan tjej och nu säger han det till dig också. Saker gick inte som han ville. Han är besviken och inser att han förlorar dig.

8. Jag ville inte såra dig

Det här är kanske den mest dumma och smärtsamma orden man kan få höra.. Han förstår inte ens vilken smärta han orsakar dig.

9. Jag vill inte förlora dig

Han vill vara med dig och samtidigt vara med en annan tjej. Att du kommer lämna honom skrämmer honom ordentligt!

10. Hon betyder ingenting för mig

Denna lögn har vi hört flera gånger och vi kommer att höra den igen. Om hon inte betydde något för honom skulle han aldrig varit otrogen mot dig.

Dela på Facebook

Annons