Intressant

10 saker som ALLA tjejer gör men som INGEN skulle erkänna

av nuntium
1 maj, 2018
Annons

De flesta tjejer gör saker privat som de aldrig skulle berätta för någon annan. Sanningen är att när det gäller dessa vanor, så är de kanske inte så konstiga som vi trodde.

Men trots att dessa grejer är ganska vanliga, så finns det absolut ingenting som du kan göra för att få en tjej att erkänna dessa saker.

Annons

Dessa vanor kan man tycka verka konstiga. Men sanningen är att dessa vanor inte är så himla konstiga trots allt. Miljontals med tjejer runt om i världen gör exakt samma sak.

En sak som alla dessa tjejer har gemensamt är att det gärna inte är någonting som man talar högt om. Du förstår säkerligen vad vi menar när vi säger det.

Till exempel så är mobiltelefonen väldigt användbar till fler saker än att bara ringa. Ifall det skulle behövas så tas den enkelt upp ur fickan för att man sedan ska kunna spegla sig lite snabbt, utan att någon har lagt märke till det (eller?).

Tack vare mobiltelefonerna så är det inte särskilt svårt att leka detektiv idag. Med hjälp av en mobiltelefon och lite sociala medier så går det att ta reda på jättemycket information om man vill.

Du kan till exempel följa ditt ex och se vad han eller hon åt till middag. Varför inte spana in och se vad som hände senast eller vem som hänger med vem?

Detta är exempel på saker som en tjej aldrig skulle erkänna. Det finns några punkter kvar att gå igenom men dessa tänkte vi dela med oss av i videoklippet som ligger inlagd här nedan.

Kolla på hela klippet nedan som är ungefär fem minuter långt. Vi kan garantera att du kommer att känna igen dig själv på flertalet punkter.

Se klippet här nedan:Dela på Facebook

Annons