Hemskt

10 personer födda med extra kroppsdelar – nummer 5 är helt sinnessjukt!

av nuntium
8 april, 2018
Annons

Ibland önskar folk att det hade nån extra kroppsdel. Du måste erkänna att en extra arm eller ben skulle vara bra att ha ibland.

Tja, här är några människor som föddes med extra kroppsdelar som är ganska permanenta och har inte så mycket val att välja bort dom. Det finns några personer som är födda med ett extra huvud, ett extra finger och även med åtta lemmar.

Annons

Innan du ser klippet med dessa övertygande människor som är födda med extra kroppsdelar, så var tacksam över alla dina befintliga fingrar och tår, och att du bara har tio utav varje för trots allt alla har konstiga kroppsdelar, finns det några som har fötts med extra delar även vissa som det fortfarande växer nya delar på.

Vilken är den märkligaste extra kroppsdelen utav dessa 10?

I Indien föddes Deepak Paswan, en pojke med en parasitisk tvilling som växte ur hans bröstkorg. Parasitiska tvillingar orsakar när ett ägg delas i två, men inte skiljer sig helt.

Finns flera barn i Indien som har fötts med konstiga delar och utseende.

En liten tjej föddes med samma syndrom som pojken som vi tidigare nämnde. Men istället för att det växte en tvilling ur hennes bröstkorgen så föddes hon med åtta lemmar.

Under senare tid gjorde hon en stor operation för att skilja hennes från hennes parasitiska tvilling.

Vi fortsätter till Egypten där ett barn föddes med två huvuden, där hjärnan satt emellan dessa två huvuden så operationen vart väldigt omfattande och komplicerad och läkarna trodde inte att det skulle vara möjligt att utföra en sådan omfattande operation på flickan.

 

Dessa var endast tre nämnda fall med barn som föddes med extra väldigt ovanliga kroppsdelar.

Hur det är möjligt kan man fundera på i all evighet, men man kanske ska tänka till en extra gång och vara tacksam över dessa kroppsdelar man har idag.

Se klippet nedan för att se hur dessa personer ser ut:

Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan har gjort det.

Dela på Facebook

Annons