WTF

10 människor som tog deras utseende för långt — kolla nummer 9..

av nuntium
20 mars, 2018
Annons

Vissa människor är mer måna om deras utseende än vad andra människor är. Oavsett vad så är huvudsaken att man trivs i sin egna kostym och inte vad andra tycker.

Tyvärr så är det ett rätt så rejält hets på det ”ideala utseendet”. I tv-program, tidningar och på Instagram får vi se hur ”man bör se ut”, men sanningen är att man aldrig kommer se ut så.

Annons

I tv-program så sminkas alla innan de kliver upp framför kameran, likaså när det gäller tidningar. Det föregår även en hel del redigering med bilderna, vilket vi fått erfara från Instagram.

Om du använder Instagram vet du hur enkelt det är att redigera en bild efter du har tagit den. Genom att dra på ett filter så kan bilden plötsligen se mycket bättre ut än den gjorde tidigare.

Ibland är det skrämmande att se detta hysteri som finns om hur man bör se ut och inte bör se ut. Många människor triggas igång på allt de ser och hör, vilket kan leda till självskadebeteenden.

Men som med allt är lagom bäst. Det gäller även utseende anser vi. Att försöka få den ”ideala kroppen” är inte ett värdigt problem, men däremot att gå ner i vikt för att kunna leka med sina barn är ett värdigt problem.

Men sedan finns det en del människor som tar det här med utseendet nästan för långt. De genomgår operationer trots att de är livsfarliga och gör om sig på både det ena och andra sättet.

Att gå in i en narkos för att sedan göra en operation innebär alltid risker. De som opererar om sig många gånga gånger löper därför större risk än andra som inte gör det.

Däremot så handlar inte allt om operationer heller utan om hur man klär sig och så vidare. Nåväl, ni förstår i alla fall vad vi menar.

I klippet här nedan får ni se tio personer som tog det här med utseendet lite för långt.

Se klippet här:

Glöm inte bort att gilla oss på Facebook för fler intressanta klipp.

Dela på Facebook

Annons