Intressant

10 chockerande fakta om Subway – som du inte visste!

av nuntium
15 februari, 2019
Annons

Det här är rätt så intressant om du brukar besöka någon av Subways alla restauranger. Efter du har sett det här klippet kommer du få reda på saker som du aldrig ens trodde om Subway.

Det är Lea Wallin som är en svensk Youtuber som har avslöjat 10 chockerande fakta om Subway.

Annons

Inledningsvis säger hon att det säljs 5300 Subwaymackor per timme, men sanningen är att det är per SEKUND. Det är en hel del mackor men med tanke på att dom finns i hela världen så är det ändå rimligt.

Att Subway är extremt populärt är således fakta. Totalt säljs det runt 8 miljoner mackor varje dag och de serverar även ungefär 10 miljoner sallader.

Kycklingen innehåller inte bara kyckling

Hon berättar även i klippet att kycklingen inte enbart innehåller kyckling. Många tror förmodligen att Subway använder sig av 100% kyckling men det är fel.

Enligt tester som har gjorts i laboratorium så har det visat sig att kycklingen består till stor del av annat. Det är ungefär 50% eller mindre av kycklingen som faktiskt är kycklingkött. Resten är vatten och annat.

Vad som menas med annat är bland annat sojaprotein. Men sojaproteinet gör faktiskt så att kycklingen känns mer mör och konsistensen blir bättre.

Det här är kanske lite chockerande för många för att många tror förmodligen att det är 100% kyckling men så är det inte.

Avslöjar även annat

Lea berättar även annat i klippet. Bland annat så berättar hon om en man som gick ner från 181 kilo till 75 kilo. Detta gjorde han genom att äta mackor från Subway i ett helt år.

I klippet visar hon även upp en bild på mannen och det är svårt att tro att han gått från att vara så stor till så liten genom att äta mängder med Subwaymackor.

Det finns även ett par till chockerande fakta som du förmodligen vill veta. Kolla fakta nummer 9 – den vill du förmodligen veta.

Se klippet här nedan:

Glöm inte bort att dela klippet med någon som du vet älskar Subway!

Dela på Facebook

Annons